رتبه برترها چطور برای کنکور مطالعه میکنند؟

در سال کنکور داشتن ساعت مطالعه بالا مهم است اما چطور مطالعه کردن اهمیت بیشتری دارد. در واقع قرار نیست شما فقط به واسطه روزانه 10 یا 12 ساعت درس خواندن به هدفتان برسید. من سالها در مورد این موضوع تحقیق کردم چون خودم از آن دسته کسانی بودم که علیرقم ساعت مطالعه بالایی که داشتم به هدفم نمیرسیدم! مصاحبه رتبه برترها را خواندم با افراد موفق صحبت کردم و نتیجهاش شد چیزی که در ادامه خلاصهاش را در اختیارتان قرار میدهم.
برنامه ریزی به سبک رتبه برترها
لطفا برنامه هیچ کس را کپی نکنید، شما باید برنامه شخصی سازی شده خودتان را داشته باشید. قبل از آن تکلیف این موارد را مشخص کنید؛ هدف من چیست؟ چند ساعت در روز میتوانم درس بخوانم؟ در کدام درسها ضعف دارم؟ دزدهای زمان من کدامند؟ هر چند برنامهریزی کردن یک مبحث مفصل است اما کاری که من همیشه انجام میدهم و از آن نتیجه میگیرم این است;
از شب قبل لیست کارهای فردا را بنویسید، آنها را به ترتیب اولویت مرتب کنید، در مقابل هر کار تایم تقریبی مورد نیاز آن را بنویسید و در مقابل هر کاری که انجام دادید، یک تیک بزنید. آخر روز عملکردتان را ارزیابی کنید، چقدر از برنامه را اجرا کردید؟ چرا کوتاهی کردید؟ کجاها زمان را هدر دادید؟ هدف شما برای فردا چیست؟
تستزنی به روش رتبه برترها
شکایت برخی از داوطلبان این است که ما مطالب را میخوانیم و احساس میکنیم همه چیز را بلدیم اما نمیتوانیم تست بزنیم یا وقت کم میآوریم. برای تستزنی باید این ترتیب را رعایت کنید:
ابتدا یک مبحث را از روی کتاب درسی بخوانید، بعد درسنامه مربوط به آن را مطالعه کنید و بعد تست آموزشی بزنید.
تست آموزشی به این صورت است که برای آن زمان در نظر نمیگیرید و بعد از حل هر سوال بلافاصله پاسخنامه را چک میکنید. در این مرحله اکثر داوطلبان تنها میتوانند 30 درصد سوالات را حل کنند پس اگر از هر 10 سوال 7 سوال را بلد نبودید کاملا طبیعی است و به جای ناامید شدن، باید پاسخنامهها را خوب مطالعه کنید. در نهایت بعد از طی همه این مراحل به حل تست زماندار میرسیم.
دیدگاهتان را بنویسید